Vhodnost podávání erdosteinu v kombinaci s jinými léky - Kos, Stanislav (Remedia, 2022)
x
Keywords: thioglykoláty; synergismus léků; erdostein; Expectorants; Humans; lidé; Thiophenes; kombinovaná farmakoterapie; antibakteriální látky; Anti-Bacterial Agents; Drug Synergism; Thioglycolates; expektorancia; Drug Therapy, Combination; thiofeny