Zkušenosti s očkováním proti chřipce u pacientů 2 dialyzačních středisek v Plzni v sezóně 2022/2023 - Pazdiora, Petr; Jelínková, Hana; Kudová, Jarmila; Volfová, Václava; Eiselt, Jaromír; Malánová, Lada (Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie (2011, Print), 2023)
Předvakcinační a povakcinační vyšetření protilátek proti kmenům obsažených ve vakcínách pro sezónu 2022/2023 bylo zajištěno u 104 pacientů dialyzačních středisek. Hodnocení registrovaných vakcín potvrdilo jejich význam při prevenci chřipky u dialyzovaných.