Doplňková péče pro pacienty s aktinickou keratózou - Myjavcová, Veronika (Referátový výběr z dermatovenerologie (2002, Print), 2022)
Doporučení doplňkové péče pro pacienty léčené topickými prostředky k terapii mnohočetných aktinických keratóz v nádorovém poli. Správně zvolená ulevující péče zvyšuje adherenci pacientů k terapii a její úspěšnost.
Keywords: Imiquimod; imichimod; Humans; aktinická keratóza; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Pyrimidines; pyrimidiny; lidé; Keratosis, Actinic; nežádoucí účinky léčiv