Jak zvládat emoce, které provokují k jídlu navíc - Málková, Iva (Výživa a potraviny, 2023)
x
Keywords: nadváha; lidé; kognitivně behaviorální terapie; emoce; hmotnostní úbytek; Weight Loss; Cognitive Behavioral Therapy; Humans; Obesity; Overweight; Emotions; obezita