Mužský hypogonadismus - přehled dle EAU guidelines - Horák, Aleš (Urologie pro praxi, 2023)
Autor v článku podává informaci o diagnostice mužského hypogonadismu a léčbě testosteronem, včetně nejnovějších doporučení k léčbě a sledování pacientů podle Evropské urologické společnosti (EAU).
Keywords: Androgens; Hypogonadism; mužské pohlaví; hypogonadismus; lidé; Testosterone; Male; testosteron; Humans; androgeny