Porovnání účinnosti neadherentních antimikrobiálních krytí in vitro - Kučerová, Johana; Mezera, Vojtěch; Bureš, Ivo (Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, 2023)
x
Keywords: Wound Healing; techniky in vitro; hojení ran; Humans; Bismuth; In Vitro Techniques; Wound Infection; bismut; lidé; biologické krytí; Biological Dressings; infekce v ráně