SECURE – polypill u pacientů po infarktu myokardu - Václavík, Jan (Remedia, 2023)
x
Keywords: randomizované kontrolované studie jako téma; Myocardial Infarction; Randomized Controlled Trials as Topic; Atorvastatin; Aspirin; Humans; lidé; Ramipril; atorvastatin; infarkt myokardu; ramipril