Zkušenosti s biologickou léčbou u eozinofilní granulomatózy s polyangiitidou - Mokošová, Radka (Remedia, 2023)
x
Keywords: Antibodies, Monoclonal, Humanized; glukokortikoidy; Churg-Strauss Syndrome; Glucocorticoids; Churgův-Straussové syndrom; humanizované monoklonální protilátky; Humans; lidé; mepolizumab; Interleukin-5; interleukin-5