Obsah lepku v masových pomazánkách - Rysová, Jana (Výživa a potraviny, 2023)
x
Keywords: bezlepková dieta; alergie na pšenici; gluteny; Diet, Gluten-Free; Meat Products; masové pomazánky; označování potravin; kontaminace potravin; lidé; masné výrobky; Glutens; Food Contamination; Food Labeling; Humans; Wheat Hypersensitivity