Náhrada sacharózy cukernými alkoholy v pekařské výrobě - Palugová, Natália; Sluková, Marcela (Výživa a potraviny, 2023)
x
Keywords: Candy; Obesity; pečení; Research Report; výzkumná zpráva; glykemický index; Taste; sacharosa; Food Storage; Sugar Alcohols; potraviny pro zvláštní výživu; cukerné alkoholy; Foods, Specialized; chuť; diabetes mellitus; Non-Nutritive Sweeteners; Nutritive Value; Sucrose; Diabetes Mellitus; obezita; Glycemic Index; nízkokalorická sladidla; muffiny; nutriční hodnota; cukrovinky; skladování potravin