Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa - Bureš, Daniel; Lebedová, Nicole; Needham, Tersia; Varha, Vitalii; Bartoň, Luděk (Výživa a potraviny, 2023)
x
Keywords: analýza potravin; zrání masa; chuťová percepce; Food Analysis; manipulace s potravinami; Olfactory Perception; zvířata; Food Technology; skot; Animals; skladování potravin; potravinářská technologie; Red Meat; Taste Perception; čichová percepce; červené maso; Cattle; Food Storage; Food Handling