Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje - Krátká, Gabriela; Šístková, Iveta; Čížková, Helena; Kyselka, Jan; Málková, Martina; Brát, Jiří; Rajchl, Aleš (Výživa a potraviny, 2023)
x
Keywords: nutriční hodnota; Food Inspection; olej z řepky; Nutritive Value; kontrola potravin; Rapeseed Oil