Léčba nemocné s aktivní revmatoidní artritidou a četnými komorbiditami: účinné a bezpečné využití sarilumabu - Hušáková, Markéta (Remedia, 2023)
x
Keywords: Lymphoma, Large B-Cell, Diffuse; lidé středního věku; komorbidita; lidé; humanizované monoklonální protilátky; Female; Arthritis, Rheumatoid; Antibodies, Monoclonal, Humanized; Comorbidity; Sarilumab; revmatoidní artritida; difúzní velkobuněčný B-lymfom; Middle Aged; ženské pohlaví; Humans