Lenakapavir - první inhibitor virové kapsidy HIV-1 - Bartková, Daniela (Remedia, 2023)
x
Keywords: Randomized Controlled Trials as Topic; lidé; antiretrovirové látky; Anti-HIV Agents; Drug Resistance, Viral; virová léková rezistence; virové plášťové proteiny; kapsida; Anti-Retroviral Agents; HIV Infections; HIV infekce; Humans; Capsid; Capsid Proteins; látky proti HIV; lenakapavir; randomizované kontrolované studie jako téma