Závažný průběh infekce respiračním syncytiálním virem u dvouměsíčního kojence - Krbková, Lenka; Helešic, Jan; Fedora, Michal; Homola, Lukáš (Remedia, 2023)
x
Keywords: Respiratory Insufficiency; infekce respiračními syncytiálními viry; lidé; mužské pohlaví; Infant; Superinfection; Respiratory Syncytial Virus Infections; Male; kojenec; respirační syncytiální viry; superinfekce; Respiratory Syncytial Viruses; respirační insuficience; Haemophilus influenzae; Humans