Překvapivý nález metastázy mucinózního adenokarcinomu tlustého střeva při radikální orchiektomii - Sorokač Kubolková, Alena; Kubelková, Irena; Fedorko, Michal (Česká urologie, 2024)
Autoři předkládají kazuistiku netradičního výskytu metastázy mucinózního adenokarcinomu tlustého střeva u pacienta ve varleti.
Keywords: orchiektomie; Colorectal Neoplasms; Male; lidé; Testicular Neoplasms; Neoplasm Metastasis; Aged; testikulární nádory; mužské pohlaví; Adenocarcinoma, Mucinous; Humans; mucinózní adenokarcinom; metastázy nádorů; kolorektální nádory; Orchiectomy; senioři