Endoskopická léčba objemné ureterokély s mnohočetnou uretero- a nefrolitiázou u 10letého chlapce - Latnerová, Štěpánka; Dolejšová, Olga; Vondráková, Renata; Baxa, Jan; Ferda, Jiří; Janda, Václav; Hora, Milan (Česká urologie, 2024)
Možnost řešení objemné ureterokély v dětském věku. Prezentujeme kazuistiku chlapce, který byl na našem pracovišti operován pro ureterokélu s mnohočetnou ureterolitiázou.
Keywords: ureterokéla; endoskopie; Child; nefrolitiáza; diagnostické techniky urologické; lidé; mužské pohlaví; Ureterocele; Urolithiasis; dítě; Male; Nephrolithiasis; Diagnostic Techniques, Urological; Endoscopy; urolitiáza; Humans