Naše první zkušenosti s novou formou transdermálního buprenorfinu - Procházka, Jan (Remedia, 2024)
x
Keywords: Cognition; chronická bolest; kognice; aplikace kožní; Chronic Pain; tolerance léku; lidé; Drug Tolerance; senioři; Administration, Cutaneous; Aged; buprenorfin; Treatment Outcome; Buprenorphine; výsledek terapie; Humans