Klinický význam infekcí vyvolaných RSV a možnosti specifické prevence - Pazdiora, Petr (Remedia, 2024)
x
Keywords: infekce respiračními syncytiálními viry; Age Factors; vakcinace; Antibodies, Monoclonal; věkové faktory; lidé; Immunization, Passive; vakcína Abrysvo; palivizumab; vakcíny proti respiračnímu syncyciálnímu viru; Risk Factors; Vaccination; Respiratory Syncytial Virus Vaccines; Respiratory Syncytial Virus Infections; pasivní imunizace; rizikové faktory; vakcína Arexvy; monoklonální protilátky; Humans