Doporučený postup k vedení antibiotické léčby komunitních a nozokomiálních bakteriálních pneumonií u pacientů s kritickým stupněm covid-19 - Doubravská, Lenka; Htoutou Sedláková, Miroslava; Bogdanová, Kateřina; Turek, Radovan; Klementová, Olga; Kolář, Michal (Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, 2023)
x