• Something wrong with this record ?

Hodnocení pekařské kvality pšenično-žitných mouk pomocí přístroje Farinograf

Ivan Švec, Eliška Petríková, Blanka Klitschová, Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Petra Polednová

. 2024 ; 79 (4) : 14-18.

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc24020072
003      
CZ-PrNML
005      
20250513175234.0
007      
ta
008      
241016s2024 xr da f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Švec, Ivan, $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $d 1978- $7 uzp2005314331
245    10
$a Hodnocení pekařské kvality pšenično-žitných mouk pomocí přístroje Farinograf / $c Ivan Švec, Eliška Petríková, Blanka Klitschová, Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Petra Polednová
650    07
$a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
650    17
$a mouka $x analýza $x statistika a číselné údaje $7 D005433 $2 czmesh
650    17
$a potravinářská technologie $x metody $x přístrojové vybavení $x statistika a číselné údaje $7 D005524 $2 czmesh
650    07
$a reologie $x metody $x přístrojové vybavení $x statistika a číselné údaje $7 D012212 $2 czmesh
650    07
$a výzkum $x přístrojové vybavení $7 D012106 $2 czmesh
650    07
$a shluková analýza $7 D016000 $2 czmesh
650    07
$a analýza potravin $x metody $x statistika a číselné údaje $7 D005504 $2 czmesh
650    07
$a nutriční hodnota $7 D009753 $2 czmesh
653    00
$a farinografie
700    1_
$a Petríková, Eliška $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
700    1_
$a Blanka Klitschová $u GoodMills Česko - mlýn Litoměřice
700    1_
$a Skřivan, Pavel $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
700    1_
$a Sluková, Marcela $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
700    1_
$a Polednová, Petra $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 79, č. 4 (2024), s. 14-18 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20241016093107 $b ABA008
991    __
$a 20250513175236 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 2196556 $s 1232048
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2024 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $b 79 $c 4 $d 14-18 $n Výživa potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK189 $d 20250513 $a NLK 2024-02/mf

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...