-
Something wrong with this record ?
Hodnocení pekařské kvality pšenično-žitných mouk pomocí přístroje Farinograf
Ivan Švec, Eliška Petríková, Blanka Klitschová, Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Petra Polednová
Výživa a potraviny.
2024 ;
79 (4) :
14-18.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc24020072
- Keywords
- farinografie,
- MeSH
- Food Analysis methods statistics & numerical data MeSH
- Food Quality MeSH
- Flour * analysis statistics & numerical data MeSH
- Nutritive Value MeSH
- Food Technology * methods instrumentation statistics & numerical data MeSH
- Rheology methods instrumentation statistics & numerical data MeSH
- Cluster Analysis MeSH
- Research instrumentation MeSH
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc24020072
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20250513175234.0
- 007
- ta
- 008
- 241016s2024 xr da f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Švec, Ivan, $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $d 1978- $7 uzp2005314331
- 245 10
- $a Hodnocení pekařské kvality pšenično-žitných mouk pomocí přístroje Farinograf / $c Ivan Švec, Eliška Petríková, Blanka Klitschová, Pavel Skřivan, Marcela Sluková, Petra Polednová
- 650 07
- $a kvalita jídla $7 D063427 $2 czmesh
- 650 17
- $a mouka $x analýza $x statistika a číselné údaje $7 D005433 $2 czmesh
- 650 17
- $a potravinářská technologie $x metody $x přístrojové vybavení $x statistika a číselné údaje $7 D005524 $2 czmesh
- 650 07
- $a reologie $x metody $x přístrojové vybavení $x statistika a číselné údaje $7 D012212 $2 czmesh
- 650 07
- $a výzkum $x přístrojové vybavení $7 D012106 $2 czmesh
- 650 07
- $a shluková analýza $7 D016000 $2 czmesh
- 650 07
- $a analýza potravin $x metody $x statistika a číselné údaje $7 D005504 $2 czmesh
- 650 07
- $a nutriční hodnota $7 D009753 $2 czmesh
- 653 00
- $a farinografie
- 700 1_
- $a Petríková, Eliška $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Blanka Klitschová $u GoodMills Česko - mlýn Litoměřice
- 700 1_
- $a Skřivan, Pavel $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Sluková, Marcela $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 700 1_
- $a Polednová, Petra $u Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 79, č. 4 (2024), s. 14-18 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20241016093107 $b ABA008
- 991 __
- $a 20250513175236 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 2196556 $s 1232048
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2024 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $b 79 $c 4 $d 14-18 $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK189 $d 20250513 $a NLK 2024-02/mf