Vliv pH na účinnost dezinfekčních přípravků - Urban, Jan (Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie, 2024)
x
Keywords: Candida albicans; Microbial Sensitivity Tests; Pseudomonas aeruginosa; dezinficiencia; mikrobiální testy citlivosti; Disinfectants