Screening rezistence Bordetella pertussis k erytromycinu a kotrimoxazolu pomocí diskové difúzní metody - Zapletalová, Barbora; Jakubů, Vladislav; Zavadilová, Jana; Vrbová, Iveta; Mališová, Lucia; Šmídová, Tereza; Čechová, Markéta; Žemličková, Helena (Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie, 2024)
x