Neobvyklý záchyt kmene Staphylococcus condimenti z klinického materiálu a detekce hyaluronidázy v Národní referenční laboratoři pro stafylokoky - Bílý, Jan; Mašková, Kristýna; Slováková, Iva; Petráš, Petr (Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie, 2024)
x