EuroVASC - Evropský vaskulární klub a jeho vznik v roce 2024 - Bernat, Ivo (Intervenční a akutní kardiologie, 2024)
Článek informuje o založení a plánovaných aktivitách Evropského vaskulárního klubu.
Keywords: Societies, Medical; Endovascular Procedures; Congresses as Topic; kongresy jako téma; internet; endovaskulární výkony; Internet; cévní přístupy; Vascular Access Devices; společnosti lékařské