Dubinův-Johnsonův syndrom - kazuistika - Vebr, Marek (Pediatrie pro praxi, 2024)
Článek na téma Dubinův-Johnsonův syndrom shrnuje základní poznatky tohoto onemocnění. Dále je zmíněn význam genetického vyšetření při podezření na toto onemocnění. Závěrem je uvedeno krátké kazuistické sdělení.
Keywords: žloutenka; lidé; Jaundice, Chronic Idiopathic; hyperbilirubinemie; Hyperbilirubinemia; Jaundice; dítě; Child; Humans; Male; mužské pohlaví; žloutenka chronická idiopatická