Výskyt poranění kůže u novorozenců v letech 2020-2023 - Fendrychová, Jaroslava (Pediatrie pro praxi, 2024)
Článek zmiňuje výsledky šetření výskytu poranění kůže u novorozenců, které proběhlo v roce 2023 v perinatologických centrech a v dalších třech zdravotnických zařízeních v České republice. Výsledky porovnává s podobným šetřením, které proběhlo v roce 2020 a 2022.
Keywords: hojení ran; Wounds and Injuries; novorozenec; Infant, Newborn; kůže; retrospektivní studie; Humans; lidé; Retrospective Studies; Skin; rány a poranění; Wound Healing