Endoskopická intermuskulární disekce karcinomu rekta s hlubokou submukózní invazí - Urban, Ondřej; Falt, Přemysl; Flodr, Patrik; Überall, Ivo (Gastroenterologie a hepatologie, 2025)
Formou kazuistického sdělení prezentujeme případ úspěšné léčby T1 adenokarcinomu rekta s hlubokou submukózní invazí metodou endoskopické intermuskulární disekce.