Potřebujeme lepší dokumentaci - Kafka, A (Zdravotnické noviny (Avicenum/Mladá fronta), 1953)
Nedostatky zdravotnické dokumentace v terénu. Není standardisován oficiální tiskopis zdravotního záznamu pro práci praktiků. Připomínky k návrhu na vzorný záznam
Keywords: Medicine; dokumentace; Documentation; lékařství