Veda a zdravotníctvo - Dedeková, Nina (Lekársky obzor, 1953)
Péče komunistické strany a sovětské vlády o vývoj vědy a zdravotnictví. Zodpovědné a čestné úkoly sovětské lékařské vědy. Zevšeobecnění bohatých zkušeností praktických lékařů
Keywords: lékařství; Research; věda; Science; Medicine; výzkum