Odměňování obvodních a plemenářských zootechniků, veterinárních pracovníků a zvěrokleštičů podle dosažených výsledků práce - Martinec, J (Náš chov, 1953)
Směrnice ministerstva zemědělství, dle kterých má býti při odměňování těchto pracovníků postupováno. Výše odměny je odstupňována dle obtížnosti třídy, do které je pracovní obvod zařazen a podle dosažených výsledků práce|v obvodu
Keywords: veterinární lékařství; zákonodárství veterinární; Legislation, Veterinary; příjem; Veterinary Medicine; Income