Komplikace při léčbě penicilinem - Krauskopf, Jaroslav (Československá dermatologie, 1953)
Mnohé údaje v rozsáhlé literatuře o přímém vlivu penicilinu, nutno brát s rezervou. Při obezřetně prováděné léčbě ve správně indikovaných případech lze plně využít velké terapeutické hodnoty tohoto léku
Keywords: Penicillins; peniciliny