Indikace a kontraindikace silikofosfátů - Janoušek, Josef (Praktické zubní lékařství, 1953)
Špatné pochopení názvu silikofosfáty. Nevýhodné vlastnosti silikofosfátů. U mladých lidí a dětí nebezpečí toxického účinku. Indikace je tedy velmi omezená. Naproti tomu kontraindikace jsou někdy absolutní
Keywords: Silicate Cement; zubní cementy; Dental Cements; silikátový cement