Odvšivovanie mydlom DDT - Rolný, Dušan (Lekársky obzor, 1953)
Výsledky vyzkoušení dezinfekčního účinku mýdla DDT na vši u žáků ve školách a rekreačních střediscích
Keywords: Phthiraptera; Child; Soaps; Humans; lidé; Ectoparasitic Infestations; mýdla; dezinfekce; DDT; Disinfection; dítě; infestace ektoparazity