Protiproudová kontinuální elektroforéza na papíře. Předběžné sdělení - Dvořák, J; Grubner, O; Spurný, Z (Chemické listy, 1953)
Autoři vyzkoušeli různé popsané metody elektroforézy na papíře a pracovali s nejvíce doporučovanými aparaturami. Nedosáhli však s nimi uspokojivých preparativních výsledků. Navrhují proto nové zde popsané uspořádání papí|rové elektroforézy a aparatury, která vyhovuje preparativním a separačním účelům
Keywords: Countercurrent Distribution; Electrophoresis, Paper; elektroforéza na papíru; protiproudá chromatografie