Záněty vedlejších dutin nosních - Biskupska, J (Wiadomości lekarskie (1928), 1956)
Po stručné anatomii a fysiologii paranasálních dutin probráno rozdělení jejich zánětů, etiopatogenesa, symptomatologie, diagnostika, komplikace, léčení sinusitid a jejich prognosa
Keywords: Paranasal Sinuses; nemoci vedlejších nosních dutin; Sinusitis; paranazální dutiny; sinusitida; Paranasal Sinus Diseases