Refrakterní epilepsie - Hovorka, Jiří (Česká a slovenská neurologie a neurochirurgie, 1997)
Definována je refraktemí epilepsie, ve vztahu k možnostem moderní farmakoterapie a včas indikované chirurgické léčbě.
Keywords: Humans; refrakterní epilepsie; Drug Resistant Epilepsy; léková rezistence; Drug Resistance; Prognosis; prognóza; lidé