Zkřížený a střídavý pohyb dolních končetin u dětí s ICP - Skaličková-Kováčiková, Věra (Rehabilitácia, 1998)
Zkrížený a střídavý pohyb dolních končetin při lokomoci dětí s ICP neznamená podle našeho mínění jedno a totéž. Rozlišení znamená zásadní informaci pro prognózu a další vývoj motoriky, eventuelně pro rozhodnutí o operačním řešení stavu.
Keywords: prognóza; ortopedie; Prognosis; Child; pohybové poruchy; lokomoce; lidé; Movement Disorders; mozková obrna; Cerebral Palsy; dítě; Locomotion; dolní končetina; Lower Extremity; Orthopedics; Humans