Využití přístroje REBOX v poradně pro léčbu bolesti - jednoleté zkušenosti - Málek, J; Benešová, S; Horká, Eva; Straková, E (Anesteziologie a neodkladná péče, 1998)
Přístroj REBOX je dobře využitelný na diagnostilu i terapii různých bolestivých stavů. Hlavní indikace jsou akutní myalgie i chronické vertebrogenní a artrototické potíže. Nástup účinku může být odložený, a proto terapie musí být dlouhodobá.
Keywords: relaxace svalu; Pain Management; Muscle Relaxation; Treatment Outcome; management bolesti; Humans; Electrolysis; Acidosis; muskuloskeletální nemoci; Musculoskeletal Diseases; Pain; elektrolýza; bolest; acidóza; lidé; výsledek terapie