Vybrané kapitoly z fyziologie - Babula, Petr; Nováková, Marie (Grada, 2022)
To, co jste dosud marně hledali v učebnicích fyziologie, najdete v této publikaci! Jedná se o "doplňkový" učební text pro pregraduální i postgraduální studenty medicíny a příbuzných oborů, který doplňuje na trhu dostupné učebnice, přitom zpracovaná témata jsou velmi důležitá.
Keywords: Physiology; Teoretické obory; fyziologie