Léčebné konopí v současné medicínské praxi - Landa, Leoš; Juřica, Jan (Grada, 2020)
Léčebné použití konopí představuje mimořádně diskutovanou problematiku. Kniha zmiňuje konkrétní lékové formy konopí, hlavní indikační oblasti, je doplněna vhodnými kazuistikami a nezapomíná ani na oblast veterinární medicíny.
Keywords: Lékařské obory; Marijuana Smoking; Medical Marijuana; kouření marihuany; Cannabis; fytoterapie; farmacie a farmakologie; marihuana pro léčebné účely; farmakoterapie; Phytotherapy