Moderní gynekologie 2., přepracované a doplněné vydání - Roztočil, Aleš; Roztočil, Aleš (Grada, 2024)
Celobarevné, bohatě ilustrované 2., přepracované a doplněné vydání publikace pojednává o klasických gynekologických nozologických jednotkách. V rámci lepšího začlenění gynekologie do soustavy ostatních medicínských odborností je text knihy rozšířen o kapitoly pojednávající i o hraničních oborech gynekologie.
Keywords: Gynecology; Gynekologie a porodnictví; gynekologie a porodnictví; gynekologie