Péče o seniory v pobytových zařízeních sociálních služeb 2., aktualizované a doplněné vydání - Malíková, Eva (Grada, 2020)
Aktualizovaná publikace poskytuje ucelený pohled na problematiku péče o uživatele služeb. Nově jsou zařazeny kapitoly: 1. paliativní péče v pobytových zařízeních sociálních služeb, 2. prevence vzniku závislosti na sociální službě a 3. význam a přínos odborných terapií pro aktivizaci a harmonizaci osobnosti seniorů.
Keywords: senioři; sociologie; komunikace; Aging; Palliative Care; sociální péče; geriatrie; geriatrické ošetřovatelství; Geriatric Nursing; Homes for the Aged; ošetřovatelství; stárnutí; sociální práce; Social Welfare; paliativní péče; Communication; Sociálně zdravotnický pracovník; Social Work; Delivery of Health Care; poskytování zdravotní péče; domovy pro seniory; Aged