Nefarmakologická léčba v geriatrii - Zrubáková, Katarína; Bartošovič, Ivan (Grada, 2019)
Souhrnná publikace s přehledem nefarmakologických léčebných postupů v péči o seniory a s návody na využití v ošetřovatelské praxi.
Keywords: geriatrie; týmová péče o pacienty; Health Services for the Aged; komplementární terapie; Education, Special; speciální vzdělávání; Cognitive Remediation; senioři; Geriatric Nursing; Gerontologie; zdravotní služby pro seniory; kognitivní remediace; Complementary Therapies; Aged; Patient Care Team; geriatrické ošetřovatelství; Rehabilitation; rehabilitace