Dětské polytrauma - Frelich, Michal (Grada, 2022)
Kniha se věnuje problematice, která nebyla dosud v našem písemnictví podobným způsobem komplexně zpracována. Je určena lékařům a dalšímu zdravotnickému personálu na všech odděleních, kde se mohou s těžce zraněným dětským pacientem setkat.
Keywords: chirurgie; chirurgie operační; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; péče o pacienty v kritickém stavu; Anesthesiology; péče o dítě; Accidents; Surgical Procedures, Operative; dětská urgentní medicína; Emergency Treatment; terapie náhlých příhod; traumatologie; polytrauma; anesteziologie; Pediatric Emergency Medicine; Critical Care; pediatrie; Child Care; Multiple Trauma; dítě; Child; úrazy a nehody