Dětská neurochirurgie - Krahulík, David; Krahulík, David; Brichtová, Eva (Grada, 2021)
Dětská neurochirurgie zažívá v posledních letech výrazný rozvoj jak v diagnostice, tak v operační léčbě. Celá řada postupů je inovována, minimalizována nebo prováděna endoskopickými metodami. Publikace je prvním komplexním monografickým zpracováním tématu v českém písemnictví.
Keywords: dětská chirurgie; Child; Neurosurgical Procedures; Nervous System Diseases; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; neurochirurgické výkony; dítě; neurochirurgie; nemoci nervového systému