Homeopatie v psychopatologii Integrativní terapie - Vachette, Patrick; Spoustová, Jana (Grada, 2021)
Doktor Patrick Vachette v tomto díle nabízí terapeutická vysvětlení vztahující se k určitým psychopatologiím.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Mental Disorders; duševní poruchy; materia medica; Cognitive Behavioral Therapy; kognitivně behaviorální terapie; Materia Medica; homeopatie; Lékařské obory; psychopatologie; psychiatrie; Psychopathology