Homeopatie pro seniory - Bartlová, Eliška; Jesenická, Radana; Pszczolková, Ludmila (Grada, 2020)
Mnozí čtenáři znají homeopatii jako šetrnou a zároveň účinnou léčbu nejrůznějších problémů a situací již řadu let. Provázela je od mládí, pomáhala jejich dětem a rovněž v pokročilém věku má své místo při řešení zdravotních problémů, které se ve vyšší míře projevují právě s přibývajícími roky.
Keywords: geriatrie; Self Care; Ostatní lékařské obory; homeopatie; materia medica; Homeopathy; alternativní lékařství; podpora zdraví; péče o sebe; senioři; Zdraví a životní styl; Health Promotion; Aged; Materia Medica