Trauma-informovaný přístup v sociální práci - Klepáčková, Olga; Krejčí, Zuzana; Černá, Martina (Grada, 2020)
Kniha přináší zejména odborným pracovníkům pomáhajících profesí a studentům sociálně zaměřených oborů nový úhel pohledu na klienty a jejich potřeby. Pomůže jim lépe porozumět zvláště klientům zasaženým traumatem a účinněji je podpořit.
Keywords: psychické trauma; sociální práce; sociologie; Psychological Trauma; Sociálně zdravotnický pracovník; sociální problémy; Social Work; Social Problems