Technologické pokroky v medicíně v etických a psychologických souvislostech - Ptáček, Radek; Bartůněk, Petr; Ptáček, Radek (Grada, 2020)
Další z oceňovaných publikací ČLK editorů doc. Bartůňka a prof. Ptáčka, v rámci edice dalšího vzdělávání ČLK. Do knihy opět přispěli přední odborníci z medicínských i nemedicínských oborů.
Keywords: Ethics, Clinical; Psychology, Clinical; klinická psychologie; Artificial Intelligence; lékařství; Jazyky, komunikace, etika; informační technologie; Information Technology; klinická etika; Transplantation; transplantace; Euthanasia; umělá inteligence; eutanazie